top of page
400dpiLogo.png
Intratone_Logo_orange_weiss_mit_Subline-

De beveiliging van woongebouwen is een punt van grote zorg.

Het is belangrijk om strafbare handelingen of insluipingen te voorkomen en duidelijk de privé- en openbare ruimtes te begrenzen. Het is dan tegenwoordig ook van het grootste belang om woongebouwen af te sluiten en toegangscontrolesystemen te plaatsen al in de buitenruimten.

Het antwoord daarop hebben wij.

Voor bedrade technologie moeten sleuven gegraven worden voor de bekabeling van alle intercom- of toegangscontrolesystemen, vanaf de buitendeur tot in de woningen. Voor het aansluiten van alle woningen zijn dus meters kabel nodig.Naast de kosten voor arbeid en materiaal brengt dit ook aanzienlijke hinder voor de bewoners en langdurige werkzaamheden mee.

De oplossing zonder overlast hebben wij .

Dankzij de draadloze technologie zijn graafwerk en kabels niet nodig. De installatie van de intercoms is dus in een paar uur gebeurd. Dankzij het beheer op afstand en in realtime zijn de intercoms eenvoudig van tevoren geprogrammeerd en dus direct operationeel. Daarnaast zijn de oplossingen compatibel met de al aanwezige apparatuur. Tot slot bedragen de kosten voor het afsluiten van het wooncomplex slechts een tiende.

DINA-opbouw-render-1-460x1024.png
bottom of page